Pages

Cara Membeli


1) PILIH ITEM (CHOOSE ITEM) ,


2) BOOKING/BUAT PAYMENT (BOOK/MAKE PAYMENT) ,


3) ISI ORDER FORM di bawah (FILL IN ORDER FORM below) ,


4) TUNGGU PENGESAHAN DARI ADMIN (WAIT FOR ADMIN'S APPROVAL) &


5) ITEM DIPOS (POSTING ITEM)


VERY EASY !! :)











Khas buat payment menggunakan MAYBANK2U, sila KLIK logo ini yang terletak di bahagian sidebar kanan. Terima kasih.


Thursday, 26 June 2014

Dress Puteri Raudhah & Rania - SOLD & NOT RESTOCK

SORRY, SOLD OUT & NO RESTOCK. THANK YOU.

Dress Puteri RANIA

☞ Diperbuat dari kain jenis lycra lembut dgn tekstur baldu pada kain. Sgt cantik dan eksklusif ;)
☞ Fabrik yg lembut, sejuk dan tahan lasak. Sesuai utk kanak-kanak aktif. Budak-budak ni tahu sajalah.. berjubah pun aktif bermain jgk.lagi2 bila jumpa sepupu di kampung 
☞ Princess mermaid cutting dgn aksesori lace di hujung jubah dan hujung lengan. Eksklusif sgt uolls :)
☞ Tambah menarik lagi, dress labuh ni kelihatan spt two piece nampak mcm pakai baju dan kain gitu..then hujung dress(bahagian plain) kembang dan flowy. gegirl memang suka lah design mcmni tau ;)
☞ saiz S to XXL. Rujuk carta saiz utk details ukuran ya. Umur yg dicadangkan adalah purata standard saiz
Harga: RM90























Dress Puteri RAUDHAH


 ☞Diperbuat dari kain jenis lycra lembut dgn tekstur baldu pada kain. Sgt cantik dan eksklusif 

☞Fabrik yg lembut, sejuk dan tahan lasak. Sesuai utk kanak-kanak aktif. Budak-budak ni tahu sajalah..berjubah pun aktif bermain jgk.lagi2 bila jumpa sepupu di kampung 

☞Princess cutting dgn aksesori lace di pinggang. Yg menariknya, fabrik baldu dijahit seakan 'box-split' di depan jubah--> nampak mcm berlapis gitu..gegirl memang suka lah design mcm ni tau 

☞tangan bercekak. Nmpk lebih kemas dan tak mengelebeh. 

☞saiz S to XXL. Rujuk carta saiz utk details ukuran ya. Umur yg dicadangkan adalah purata standard saiz

Harga: RM85















Testimoni pelanggan






Untuk membeli, sila isi order form.

Pertanyaan/order pantas >>> SMS/WhatsApp: 018-4027399



No comments:

Post a Comment